Gümüşhaneli Av. Hakan Orhan, Trabzon Barosu Başkanı Seçildi

Gündem 07.10.2024 - 10:07, Güncelleme: 07.10.2024 - 10:21 574 kez okundu.
 

Gümüşhaneli Av. Hakan Orhan, Trabzon Barosu Başkanı Seçildi

Trabzon Barosu Başkanlık seçimi, baronun yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Seçimi, Gümüşhane'nin Torul İlçesi Zigana Köyü'nden Av. Hakan Orhan kazandı.
Trabzon Barosu Başkanlık seçimi, baronun yeni hizmet binasının konferans salonunda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Av. Duygu Keleş Aydın ile Av. Hakan Orhan’ın yarıştığı seçimde, Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Köyü'nden olan Av. Hakan Orhan, 494 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Aydın ise 323 oyda kaldı. Seçim süreci, sabah saat 09.00’da başlayıp, akşam 17.00’de sona erdi. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandık sayımına geçildi. Av. Hakan Orhan, 3 Temmuz Şike sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Trabzonspor taraftarlarının gönlünde yer edinmişti. "Farklı bir baro yönetimi mümkün" sloganıyla yola çıkan Orhan, projelerini adaylığını açıkladığı Şubat ayından bu yana kendi web sitesinde duyurmuştu. Yeni başkan Orhan’ın yönetim listesinde; Av. Dr. Tayfun Tuna, Av. Ebru Balta Çavdar, Av. Emrah Aslan, Av. Gülnaz Katipoğlu Aktaş, Av. Sefa Uslu, Av. Neriman Kevres Özlü Eyüpoğlu, Av. Murat Han Yıldız, Av. Şifanur Çebi, Av. Abdurrahman Enes Çakar ve Av. Sena Kasapoğlu Calap yer aldı. Disiplin Kurulu üyeleri ise; Av. Ahmet Kılıç, Av. Ayla Koca, Av. Ali Uzunşimşek, Av. Serkan Karabulut ve Av. Kadir Çelik’ten oluştu. Denetleme Kurulu üyeleri Av. Serdar Cömert, Av. Volkan Dam ve Av. İbrahim Eren Çakır olarak belirlendi. Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleri ise; Av. Nedim Şenol Çelik, Av. Berrak Pınar Alioğlu ve Av. Hüseyin Emre Tütüncü’den oluştu. Hakan Orhan Kimdir? Hakan Orhan, 1969 yılında Trabzon’da doğdu. Gümüşhane'nin Torul İlçesi'ne bağlı Zigana Köyü'nde büyüyen Orhan, Trabzon Fatih İlkokulu, Fatih Ortaokulu ve Fatih Lisesi'ni bitirdikten sonra 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında avukatlık stajını İstanbul Adliyesi’nde tamamladıktan sonra 1 Ocak 1995'te Trabzon’da Orhan Avukatlık Bürosunu kurarak yönetmeye başladı. Orhan, evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.
Trabzon Barosu Başkanlık seçimi, baronun yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Seçimi, Gümüşhane'nin Torul İlçesi Zigana Köyü'nden Av. Hakan Orhan kazandı.

Trabzon Barosu Başkanlık seçimi, baronun yeni hizmet binasının konferans salonunda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Av. Duygu Keleş Aydın ile Av. Hakan Orhan’ın yarıştığı seçimde, Gümüşhane’nin Torul İlçesi Zigana Köyü'nden olan Av. Hakan Orhan, 494 oy alarak başkanlık koltuğuna oturdu. Aydın ise 323 oyda kaldı.

Seçim süreci, sabah saat 09.00’da başlayıp, akşam 17.00’de sona erdi. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandık sayımına geçildi.

Av. Hakan Orhan, 3 Temmuz Şike sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Trabzonspor taraftarlarının gönlünde yer edinmişti. "Farklı bir baro yönetimi mümkün" sloganıyla yola çıkan Orhan, projelerini adaylığını açıkladığı Şubat ayından bu yana kendi web sitesinde duyurmuştu.

Yeni başkan Orhan’ın yönetim listesinde; Av. Dr. Tayfun Tuna, Av. Ebru Balta Çavdar, Av. Emrah Aslan, Av. Gülnaz Katipoğlu Aktaş, Av. Sefa Uslu, Av. Neriman Kevres Özlü Eyüpoğlu, Av. Murat Han Yıldız, Av. Şifanur Çebi, Av. Abdurrahman Enes Çakar ve Av. Sena Kasapoğlu Calap yer aldı. Disiplin Kurulu üyeleri ise; Av. Ahmet Kılıç, Av. Ayla Koca, Av. Ali Uzunşimşek, Av. Serkan Karabulut ve Av. Kadir Çelik’ten oluştu. Denetleme Kurulu üyeleri Av. Serdar Cömert, Av. Volkan Dam ve Av. İbrahim Eren Çakır olarak belirlendi. Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeleri ise; Av. Nedim Şenol Çelik, Av. Berrak Pınar Alioğlu ve Av. Hüseyin Emre Tütüncü’den oluştu.

Hakan Orhan Kimdir?

Hakan Orhan, 1969 yılında Trabzon’da doğdu. Gümüşhane'nin Torul İlçesi'ne bağlı Zigana Köyü'nde büyüyen Orhan, Trabzon Fatih İlkokulu, Fatih Ortaokulu ve Fatih Lisesi'ni bitirdikten sonra 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1992 yılında avukatlık stajını İstanbul Adliyesi’nde tamamladıktan sonra 1 Ocak 1995'te Trabzon’da Orhan Avukatlık Bürosunu kurarak yönetmeye başladı. Orhan, evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.