Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Artık Şampiyon Yüzücü Yetiştiriyor

Spor 04.03.2024 - 08:26, Güncelleme: 04.03.2024 - 08:26 19307+ kez okundu.
 

Kelkit Artık Şampiyon Yüzücü Yetiştiriyor

Kelkit ilçe yüzme havuzunda haftasonları yüzme kursu yapan Gümüş Su Spor Kulübü yüzme antrenörü Bahattin KARADENİZ ve ekibinin yetiştirdiği sporcu il 4. sü oldu.
İl geneli küçükler yüzme yarışmasında Kelkit Kaymakam Nuri Okutan ortaokul ve Gümüş Su Spor Kulübü sporcusu Hüseyin Yusuf Gökdemir 50 m serbest stil yarışmasın da 43 saniye ile il 4. oldu.  Kelkitte ilk defa okul sporlarına yüzme branşında katılım olup madalya alındı.Kelkit'te profesyonel yüzme eğitiminin olduğunu çoğu kişinin bilmemesine rağmen, Kelkit ilçe yüzme havuzunda Bahattin KARADENİZ ve ekibinin gayretleriyle yetişen yüzücülerin şimdilik bu başarısı daha büyük başarıların geleceğinin sinyallerini verdi. Gümüş Su Spor Kulübü Şu an aralarında miniklerinde olduğu birçok ögrenciye yüzme kursu veriyor.    
Kelkit ilçe yüzme havuzunda haftasonları yüzme kursu yapan Gümüş Su Spor Kulübü yüzme antrenörü Bahattin KARADENİZ ve ekibinin yetiştirdiği sporcu il 4. sü oldu.

İl geneli küçükler yüzme yarışmasında Kelkit Kaymakam Nuri Okutan ortaokul ve Gümüş Su Spor Kulübü sporcusu Hüseyin Yusuf Gökdemir 50 m serbest stil yarışmasın da 43 saniye ile il 4. oldu. 

Kelkitte ilk defa okul sporlarına yüzme branşında katılım olup madalya alındı.Kelkit'te profesyonel yüzme eğitiminin olduğunu çoğu kişinin bilmemesine rağmen, Kelkit ilçe yüzme havuzunda Bahattin KARADENİZ ve ekibinin gayretleriyle yetişen yüzücülerin şimdilik bu başarısı daha büyük başarıların geleceğinin sinyallerini verdi.

Gümüş Su Spor Kulübü Şu an aralarında miniklerinde olduğu birçok ögrenciye yüzme kursu veriyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.