Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit yine başarıyla döndü

Kelkit 01.02.2024 - 12:32, Güncelleme: 01.02.2024 - 12:46 11928+ kez okundu.
 

Kelkit yine başarıyla döndü

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.Kick Boks Milli Takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olan yarışmada Kelkitli sporcular 2 gümüş bir bronz olmak üzere toplam 3 madalya kazandı.
Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere dört ayrı yaş kategorisinde 5 bin 122 sporcunun yarıştığı organizasyonda Gümüşhane'yi 17 sporcu ile Kelkit Osmanlı Spor Kulübü temsil etti. Kick Boks Milli Takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olan yarışmada Kelkitli sporcular 2 gümüş bir bronz olmak üzere toplam 3 madalya kazandı. Milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu'nun Türkiye 2.si olduğu şampiyonada, Ahmet Emir Yavuz Türkiye 2.si, Zeynep İnce'de Türkiye 3.sü olarak önemli bir başarıya imza attılar. Feyzanur Azizoğlu: "Hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonluğu" Türkiye 2.si olan Feyzanur Azizoğlu, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonluğu. Bu yolda çok çalışacağım ve elimden geleni yapacağım" dedi. Ahmet Emir Yavuz: "Milli takıma seçilmek istiyorum" Türkiye 2.si olan Ahmet Emir Yavuz ise, "Bu başarıda emeği geçen başta ailem olmak üzere antrenörüm ve kulübüme teşekkür ediyorum. Milli takıma seçilmek istiyorum ve bunun için çok çalışacağım" ifadelerini kullandı. Zeynep İnce: "Hedefim uluslararası başarılar elde etmek" Türkiye 3.sü olan Zeynep İnce ise, "Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefim uluslararası başarılar elde etmek. Bunun için çok çalışacağım" diye konuştu.  Kelkit Osmanlı Spor Kulübü Yöneticisi Osman Nas, şampiyonaya toplamda 17 sporcu ile katıldıklarını belirterek bu sporcuların 15 tanesinin 9-16, 2 sporcunun ise 22 yaş grubunda olduğunu söyledi. İki sporcuyla katılım sağladıkları büyükler kategorisinde elde edilen başarıya dikkat çeken Nas, “İkinci olarak Gümüş Madalya kazanan Feyzanur kızımız bunlardan bir tanesi. Bir diğer kızımız Zeynep’te üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ahmet Emir Yavuz ise kendi yaş kategorisinde ikinci olarak bizleri mutlu etti. Değişik sebeplerden ötürü bir aylık süreçte antrenman yapmadan katıldığımız şampiyonada tüm sporcularımızın göstermiş olduğu performans gelecek adına umut verici” dedi. Milli takım seçmeleri noktasında da bilgi veren Nas, yıl içerisinde düzenlenecek 3 önemli organizasyonda elde edilen puanların belirleyici olacağını kaydederek, “Antalya ayağını tamamladık. Mayıs ayında İstanbul’da Dünya Şampiyonası, Haziran ayında ise Konya’da Türkiye Şampiyonaları yapılacak. Bu üç organizasyon sonucunda elde edilecek puanlar milli sporcuları belli edecek. Bu anlamda Antalya’da madalya açısından istediğimiz başarıya ulaştığımızı söyleyemeyiz. Ancak sporcularımızın performansı bizi mutlu ettiği gibi önemli kulüplerin de dikkatini çekti” diye konuştu.   Şampiyonaya katılma noktasında maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür eden Nas, “Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden 17 sporcunun Türkiye Şampiyonasında olmaları çok önemliydi. Her biri bizlere gurur verdi. Şampiyonaya katılım çok fazlaydı. Çocuklarımız aynı gün içerisinde 4-5 maç yapmak zorunda kaldı. Açıkçası kick boks sporunda geleceğimize umutla bakıyoruz. Çocuklarımızın emeğine sağlık. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.    
Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.Kick Boks Milli Takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olan yarışmada Kelkitli sporcular 2 gümüş bir bronz olmak üzere toplam 3 madalya kazandı.

Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere dört ayrı yaş kategorisinde 5 bin 122 sporcunun yarıştığı organizasyonda Gümüşhane'yi 17 sporcu ile Kelkit Osmanlı Spor Kulübü temsil etti.

Kick Boks Milli Takım belirleme kriterlerinin ilk basamağı olan yarışmada Kelkitli sporcular 2 gümüş bir bronz olmak üzere toplam 3 madalya kazandı.

Milli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu'nun Türkiye 2.si olduğu şampiyonada, Ahmet Emir Yavuz Türkiye 2.si, Zeynep İnce'de Türkiye 3.sü olarak önemli bir başarıya imza attılar.

Feyzanur Azizoğlu: "Hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonluğu"

Türkiye 2.si olan Feyzanur Azizoğlu, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonluğu. Bu yolda çok çalışacağım ve elimden geleni yapacağım" dedi.

Ahmet Emir Yavuz: "Milli takıma seçilmek istiyorum"

Türkiye 2.si olan Ahmet Emir Yavuz ise, "Bu başarıda emeği geçen başta ailem olmak üzere antrenörüm ve kulübüme teşekkür ediyorum. Milli takıma seçilmek istiyorum ve bunun için çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Zeynep İnce: "Hedefim uluslararası başarılar elde etmek"

Türkiye 3.sü olan Zeynep İnce ise, "Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefim uluslararası başarılar elde etmek. Bunun için çok çalışacağım" diye konuştu.

  Kelkit Osmanlı Spor Kulübü Yöneticisi Osman Nas, şampiyonaya toplamda 17 sporcu ile katıldıklarını belirterek bu sporcuların 15 tanesinin 9-16, 2 sporcunun ise 22 yaş grubunda olduğunu söyledi.

İki sporcuyla katılım sağladıkları büyükler kategorisinde elde edilen başarıya dikkat çeken Nas, “İkinci olarak Gümüş Madalya kazanan Feyzanur kızımız bunlardan bir tanesi. Bir diğer kızımız Zeynep’te üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ahmet Emir Yavuz ise kendi yaş kategorisinde ikinci olarak bizleri mutlu etti. Değişik sebeplerden ötürü bir aylık süreçte antrenman yapmadan katıldığımız şampiyonada tüm sporcularımızın göstermiş olduğu performans gelecek adına umut verici” dedi.

Milli takım seçmeleri noktasında da bilgi veren Nas, yıl içerisinde düzenlenecek 3 önemli organizasyonda elde edilen puanların belirleyici olacağını kaydederek, “Antalya ayağını tamamladık. Mayıs ayında İstanbul’da Dünya Şampiyonası, Haziran ayında ise Konya’da Türkiye Şampiyonaları yapılacak. Bu üç organizasyon sonucunda elde edilecek puanlar milli sporcuları belli edecek. Bu anlamda Antalya’da madalya açısından istediğimiz başarıya ulaştığımızı söyleyemeyiz. Ancak sporcularımızın performansı bizi mutlu ettiği gibi önemli kulüplerin de dikkatini çekti” diye konuştu.  

Şampiyonaya katılma noktasında maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür eden Nas, “Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden 17 sporcunun Türkiye Şampiyonasında olmaları çok önemliydi. Her biri bizlere gurur verdi. Şampiyonaya katılım çok fazlaydı. Çocuklarımız aynı gün içerisinde 4-5 maç yapmak zorunda kaldı. Açıkçası kick boks sporunda geleceğimize umutla bakıyoruz. Çocuklarımızın emeğine sağlık. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.