Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane 1-1'e Çok Yakın

Gümüşhane 14.05.2023 - 22:31, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3417+ kez okundu.
 

Gümüşhane 1-1'e Çok Yakın

Gümüşhane'de milletvekilliği seçim sonuçlarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Gümüşhane'de milletvekilliğinde toplamda açılan sandık oranı yüzde 94,7 olarak açıklanırken, oranlara göre AK Parti ve MHP 1'er tane milletvekili çıkartıyor.
Gümüşhane'de milletvekilliği  seçim sonuçlarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Gümüşhane'de toplamda açılan sandık oranı yüzde 94,7 olarak açıklanırken, oranlara göre AK  Parti ve  MHP 1'er tane  milletvekili çıkartıyor.   Gümüşhane'de açılan sandık oranları belli oldu. Gümüşhane'de cumhurbaşkanlığı seçimleri için açılan sandık oranı 95,1 olarak açıklandı. Gümüşhane'de açılan sandıklarda Recep Tayyip  Erdoğan'a yüzde 74,8 oranında oy çıkarken,  Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 19,7, Sinan Oğan'a yüzde 5,1 ve Muharrem İnce'ye ise yüzde 0,3 oranında oy kullanıldı.    Gümüşhane'de milletvekilliği seçimlerinde ise sandıkların yüzde 94,7'si açıldı. Açılan sandıklara göre Gümüşhane'de AK Parti ve MHP birer tane milletvekili çıkartıyor. Gümüşhane'de kullanılan oylarda AK Parti'ye yüzde 48,7 oranında oy çıkarken, MHP'ye yüzde 27,3 İYİ Parti'ye yüzde 18,5, Yeniden Refah'a 2 ve BBP'ye ise yüzde 0,6 oranında oy aldı. 
Gümüşhane'de milletvekilliği seçim sonuçlarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Gümüşhane'de milletvekilliğinde toplamda açılan sandık oranı yüzde 94,7 olarak açıklanırken, oranlara göre AK Parti ve MHP 1'er tane milletvekili çıkartıyor.

Gümüşhane'de milletvekilliği  seçim sonuçlarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Gümüşhane'de toplamda açılan sandık oranı yüzde 94,7 olarak açıklanırken, oranlara göre AK  Parti ve  MHP 1'er tane  milletvekili çıkartıyor.

 

Gümüşhane'de açılan sandık oranları belli oldu. Gümüşhane'de cumhurbaşkanlığı seçimleri için açılan sandık oranı 95,1 olarak açıklandı. Gümüşhane'de açılan sandıklarda Recep Tayyip  Erdoğan'a yüzde 74,8 oranında oy çıkarken,  Kemal Kılıçdaroğlu'na yüzde 19,7, Sinan Oğan'a yüzde 5,1 ve Muharrem İnce'ye ise yüzde 0,3 oranında oy kullanıldı. 

 

Gümüşhane'de milletvekilliği seçimlerinde ise sandıkların yüzde 94,7'si açıldı. Açılan sandıklara göre Gümüşhane'de AK Parti ve MHP birer tane milletvekili çıkartıyor. Gümüşhane'de kullanılan oylarda AK Parti'ye yüzde 48,7 oranında oy çıkarken, MHP'ye yüzde 27,3 İYİ Parti'ye yüzde 18,5, Yeniden Refah'a 2 ve BBP'ye ise yüzde 0,6 oranında oy aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.