Gümüşhane Üniversitesinden Emeklilere Destek

Eğitim 05.10.2024 - 09:31, Güncelleme: 05.10.2024 - 10:04 627 kez okundu.
 

Gümüşhane Üniversitesinden Emeklilere Destek

Gümüşhane Üniversitesi ile Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında Emekliler Yılı kapsamında emekliye ayrıcalık tanıyan bir iş birliği protokolü imzalandı.
Gümüşhane Üniversite ile Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile emeklilere, üniversitenin sunduğu pek çok hizmet ve etkinlikten ücretsiz veya indirimli olarak faydalanma imkânı bulacağı aktarıldı. Gümüşhane Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen Protokol İmza Töreni’nde Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eyyüp İslamoğlu yer aldı. Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile, eğitim programları, sosyal tesisler ve spor olanakları gibi birçok alanda emeklilere özel ayrıcalıkların sunacağı kapsamlı iş birliği yapıldığını belirtti. Zeybek “Emekli vatandaşlarımızın hayat kalitesini ve refah seviyelerini artırmaya yönelik 2024‘Emekliler Yılı’ kapsamında imzaladığımız protokolde; emeklilere yönelik birçok ayrıcalığı sunmanın yanında çalıştay, panel, sempozyum, konferans gibi akademik toplantılar düzenlenmesi planlanıyor. Protokol ile Üniversitemiz, emekli vatandaşlarımıza çeşitli eğitim programları ve sosyal olanakların yanı sıra, üniversitemizin spor tesisleri ve kütüphanelerinden emeklilerimizin faydalanabilmesi için kolaylıklar sağlanacak” dedi. Zeybek “Bunlar arasında, ‘Üçüncü Yaş Üniversitesi’, ‘Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi’ ve ‘Sürekli Eğitim Merkezi’ programlarının açılması veya mevcut programların genişletilmesi bulunuyor. Emeklilere sağlanan ayrıcalıklar ve düzenlenecek faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeler SGK İl Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. İmzaladığımız protokol ile emeklilerimizin hayat kalitesini artırmak ve onların topluma daha aktif bir şekilde katılımlarının sağlanmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle de protokolün hayırlı olmasını diler, emeği geçen başta Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Sayın Eyyüp İslamoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Gümüşhane Üniversitesi ile Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında Emekliler Yılı kapsamında emekliye ayrıcalık tanıyan bir iş birliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane Üniversite ile Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile emeklilere, üniversitenin sunduğu pek çok hizmet ve etkinlikten ücretsiz veya indirimli olarak faydalanma imkânı bulacağı aktarıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen Protokol İmza Töreni’nde Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eyyüp İslamoğlu yer aldı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek,  Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile, eğitim programları, sosyal tesisler ve spor olanakları gibi birçok alanda emeklilere özel ayrıcalıkların sunacağı kapsamlı iş birliği yapıldığını belirtti.

Zeybek Emekli vatandaşlarımızın hayat kalitesini ve refah seviyelerini artırmaya yönelik 2024‘Emekliler Yılı’ kapsamında imzaladığımız protokolde; emeklilere yönelik birçok ayrıcalığı sunmanın yanında çalıştay, panel, sempozyum, konferans gibi akademik toplantılar düzenlenmesi planlanıyor. Protokol ile Üniversitemiz, emekli vatandaşlarımıza çeşitli eğitim programları ve sosyal olanakların yanı sıra, üniversitemizin spor tesisleri ve kütüphanelerinden emeklilerimizin faydalanabilmesi için kolaylıklar sağlanacak” dedi.

Zeybek “Bunlar arasında, ‘Üçüncü Yaş Üniversitesi’, ‘Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi’ ve ‘Sürekli Eğitim Merkezi’ programlarının açılması veya mevcut programların genişletilmesi bulunuyor. Emeklilere sağlanan ayrıcalıklar ve düzenlenecek faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeler SGK İl Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. İmzaladığımız protokol ile emeklilerimizin hayat kalitesini artırmak ve onların topluma daha aktif bir şekilde katılımlarının sağlanmasını hedefliyoruz. Bu vesileyle de protokolün hayırlı olmasını diler, emeği geçen başta Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Sayın Eyyüp İslamoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.