Gümüşhane'de Motosiklet Sürücülerine Güvenlik Uyarısı

Yaşam 20.07.2024 - 13:01, Güncelleme: 20.07.2024 - 13:06 4714+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Motosiklet Sürücülerine Güvenlik Uyarısı

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri, kentte motosiklet sayısının artması üzerine sürücüleri güvenlik konusunda uyardı.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri, kentte motosiklet sayısının artması üzerine sürücüleri güvenlik konusunda uyardı. Trafik Jandarma Timleri, motosiklet sürücülerine can güvenlikleri için koruyucu başlık (kask) kullanmaları, hız sınırlarına uymaları ve motosikletlerle gürültü yapmamaları gerektiğini hatırlattı. Artan motosiklet kullanımıyla birlikte trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, sürücülere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan denetimlerde sürücülere kask takmanın önemi vurgulanarak, hız sınırlarına uyulması gerektiği ve gereksiz gürültü yapmanın çevreyi rahatsız ettiği belirtildi. Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayan sürücülere gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti. Jandarma, tüm sürücüleri kurallara uymaya ve trafikte daha dikkatli olmaya davet etti.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri, kentte motosiklet sayısının artması üzerine sürücüleri güvenlik konusunda uyardı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri, kentte motosiklet sayısının artması üzerine sürücüleri güvenlik konusunda uyardı. Trafik Jandarma Timleri, motosiklet sürücülerine can güvenlikleri için koruyucu başlık (kask) kullanmaları, hız sınırlarına uymaları ve motosikletlerle gürültü yapmamaları gerektiğini hatırlattı.

Artan motosiklet kullanımıyla birlikte trafik kazalarının ve can kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, sürücülere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Yapılan denetimlerde sürücülere kask takmanın önemi vurgulanarak, hız sınırlarına uyulması gerektiği ve gereksiz gürültü yapmanın çevreyi rahatsız ettiği belirtildi.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayan sürücülere gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti. Jandarma, tüm sürücüleri kurallara uymaya ve trafikte daha dikkatli olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.