GTSO, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Mont Dağıttı

Gündem 07.10.2024 - 10:43, Güncelleme: 07.10.2024 - 10:47 467 kez okundu.
 

GTSO, İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kışlık Mont Dağıttı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle ihtiyaçlı öğrenciler için kışlık montlar hazırladı.
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için çeşitli yardımlar gerçekleştirdi. GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane’de eğitim gören ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik düzenledikleri çalışmalara dikkat çekerek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Bu yıl da 7-14 yaş arasındaki çocuklar için hazırladığımız kışlık montları, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik" dedi. Akçay, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bu değerli yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında gösterdikleri özveri için de teşekkür etti. GTSO, yıllar önce başlattığı bu geleneksel yardım projesiyle, her yıl daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle ihtiyaçlı öğrenciler için kışlık montlar hazırladı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için çeşitli yardımlar gerçekleştirdi. GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane’de eğitim gören ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik düzenledikleri çalışmalara dikkat çekerek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Bu yıl da 7-14 yaş arasındaki çocuklar için hazırladığımız kışlık montları, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik" dedi.

Akçay, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bu değerli yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında gösterdikleri özveri için de teşekkür etti. GTSO, yıllar önce başlattığı bu geleneksel yardım projesiyle, her yıl daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.