Teknofest ADANA'DA Şiran Anadolu Lisesi'nden Büyük Başarı

Eğitim 11.10.2024 - 12:07, Güncelleme: 11.10.2024 - 12:16 2415 kez okundu.
 

Teknofest ADANA'DA Şiran Anadolu Lisesi'nden Büyük Başarı

2-6 Ekim tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilen #TEKNOFESTADANA'da düzenlenen yarışmada Şiran Anadolu Lisesi öğrencisi Barış Can Kılıç Türkiye ikincisi  oldu.
Adana'da gerçekleştirilen #TEKNOFESTADANA kapsamında düzenlenen "Pardus Hata Yakalama Ve Öneri yarışması"nda Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi , önemli bir başarıya imza attı. Bilişim Öğretmeni Yurtcan AYDINŞAKİR'in danışmanlığını yaptığı projeyle öğrenci Barış Can Kılıç Türkiye ikincisi  oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, bilişim öğretmeni Yurtcan Aydınşakir'a başarı belgesi öğrencimiz Barış Can Kılıç'a da bir teşekkür hediyesi  takdim etti. Doğan, törende yaptığı kısa konuşmada,  "Gençlerimizin bu tür önemli başarılar elde etmesi, bizleri gururlandırıyor. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlar ve öğretmenlerimizin rehberliği ile öğrencilerimizin daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencimizin daha nice zaferlere imza atmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi öğrencilerimizi ve öğretmenimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecekte de nice başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz. TEKNOFEST gibi önemli organizasyonlarda elde edilen başarıların, ülkemizin teknolojik geleceğine ışık tutacağına inancımız tamdır. Başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek veren kurumlarımıza teşekkür ederiz." dedi    
2-6 Ekim tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilen #TEKNOFESTADANA'da düzenlenen yarışmada Şiran Anadolu Lisesi öğrencisi Barış Can Kılıç Türkiye ikincisi  oldu.

Adana'da gerçekleştirilen #TEKNOFESTADANA kapsamında düzenlenen "Pardus Hata Yakalama Ve Öneri yarışması"nda Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi , önemli bir başarıya imza attı.

Bilişim Öğretmeni Yurtcan AYDINŞAKİR'in danışmanlığını yaptığı projeyle öğrenci Barış Can Kılıç Türkiye ikincisi  oldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Şener Doğan, bilişim öğretmeni Yurtcan Aydınşakir'a başarı belgesi öğrencimiz Barış Can Kılıç'a da bir teşekkür hediyesi  takdim etti. Doğan, törende yaptığı kısa konuşmada, 

"Gençlerimizin bu tür önemli başarılar elde etmesi, bizleri gururlandırıyor. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlar ve öğretmenlerimizin rehberliği ile öğrencilerimizin daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencimizin daha nice zaferlere imza atmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi öğrencilerimizi ve öğretmenimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecekte de nice başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz.

TEKNOFEST gibi önemli organizasyonlarda elde edilen başarıların, ülkemizin teknolojik geleceğine ışık tutacağına inancımız tamdır. Başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek veren kurumlarımıza teşekkür ederiz." dedi

 

 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.