GENEL MERKEZ KESKİNOĞLUNU ANKARAYA ÇAĞIRDI

Siyaset 12.07.2024 - 22:33, Güncelleme: 12.07.2024 - 22:33 12483+ kez okundu.
 

GENEL MERKEZ KESKİNOĞLUNU ANKARAYA ÇAĞIRDI

Abdulhamit Keskinoğlu Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Başkanlığı için Ankara'ya çağrıldı.
Yerel seçimlerde YRP den Kelkit belediye başkan adayı olan Abdülhamit Keskinoğlu siyasete YRP de devam edeceğini açıklamasından sonra YRP Genel merkezi Kelkit İlçe başkanlığı İçin Abdülhamit Keskinoğlu’na teklifte bulundu. İlçe başkanlığı teklifini kabul eden Keskinoğlu Ankara’ya davet edildi. Cumartesi günü Genel Merkezde Yapılacaktoplantının ardından yeni Atanan il ve ilçe başkanlarına mazbataları taktim edilerek yeni görevleri için start verilecek. Renkli siyaseti ve enerjisiyle Keskinoğlu Kelkit siyasetinde uzun süre var olmaya kararlı gözüküyor.
Abdulhamit Keskinoğlu Yeniden Refah Partisi Kelkit İlçe Başkanlığı için Ankara'ya çağrıldı.

Yerel seçimlerde YRP den Kelkit belediye başkan adayı olan Abdülhamit Keskinoğlu siyasete YRP de devam edeceğini açıklamasından sonra YRP Genel merkezi Kelkit İlçe başkanlığı İçin Abdülhamit Keskinoğlu’na teklifte bulundu. İlçe başkanlığı teklifini kabul eden Keskinoğlu Ankara’ya davet edildi.

Cumartesi günü Genel Merkezde Yapılacaktoplantının ardından yeni Atanan il ve ilçe başkanlarına mazbataları taktim edilerek yeni görevleri için start verilecek.

Renkli siyaseti ve enerjisiyle Keskinoğlu Kelkit siyasetinde uzun süre var olmaya kararlı gözüküyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.