Küçük Cami Mahallesi Sakinleri Beklenen İlgiyi Görmeye Başladı

Gündem 22.10.2024 - 15:25, Güncelleme: 22.10.2024 - 16:11 528 kez okundu.
 

Küçük Cami Mahallesi Sakinleri Beklenen İlgiyi Görmeye Başladı

Küçük Cami Mahallesi Sakinleri Beklenen İlgiyi Görmeye Başladı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, 2013 Yılında; Dönemin Belediye Başkanı Muammer DURAN tarafından başlatılan; Kelkit Belediye Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürütülen Küçük Cami mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bir türlü nihai sonuca ulaşamamıştı.   Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanı Aziz NAS Mahallenin bir bölümünde kısmi olarak kentsel dönüşüme giderek çalışma başlatmış, ancak bu durum arsa sahipleri dahada mağdur etmişti.   Türlü bahaneler ile sürekli ertelenen proje, mahalle sakinlerinin daha fazla mağdur olmaması adına mevcut Belediye Başkanı Ünal YILMAZ tarafından geçtiğimiz aylarda rafa kaldırılmıştı.   Bu girişimin ardından mahalleye kalıcı hizmet etmenin yolu açılmış oldu.  Mahalleye ilk olarak Dogalgaz verildi ve akabinde yolların asfaltlanması, çevre düzenlemesi gibi hizmetler verilmeye başlandı.
Küçük Cami Mahallesi Sakinleri Beklenen İlgiyi Görmeye Başladı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, 2013 Yılında; Dönemin Belediye Başkanı Muammer DURAN tarafından başlatılan; Kelkit Belediye Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürütülen Küçük Cami mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bir türlü nihai sonuca ulaşamamıştı.

 

Geçtiğimiz dönem Belediye Başkanı Aziz NAS Mahallenin bir bölümünde kısmi olarak kentsel dönüşüme giderek çalışma başlatmış, ancak bu durum arsa sahipleri dahada mağdur etmişti.

 

Türlü bahaneler ile sürekli ertelenen proje, mahalle sakinlerinin daha fazla mağdur olmaması adına mevcut Belediye Başkanı Ünal YILMAZ tarafından geçtiğimiz aylarda rafa kaldırılmıştı.  

Bu girişimin ardından mahalleye kalıcı hizmet etmenin yolu açılmış oldu. 

Mahalleye ilk olarak Dogalgaz verildi ve akabinde yolların asfaltlanması, çevre düzenlemesi gibi hizmetler verilmeye başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.