Gümüşhane'li Şehidin Emaneti Yalnız Bırakılmadı

Yaşam 18.07.2024 - 13:55, Güncelleme: 18.07.2024 - 14:15 4686+ kez okundu.
 

Gümüşhane'li Şehidin Emaneti Yalnız Bırakılmadı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu, sünnet merasiminde yalnız bırakılmadı.
2020 yılında Giresun'daki selde bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu Miraç Tok'un sünnet merasimi Köse ilçesinde yapıldı. Gümüşhane Valisi Sn Alper Tanrısever, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler,Askeri yetkililer ve Belde Belediye başkanları katıldı. Programda şehidin oğlu olan Miraç Tok valinin makam arabasına bindirildi, saat kulesinin önünden mehteran ve atlı birlik eşliğinde yürüyüş yapıldı. Minik Miraç'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz: "2020  Yılında Giresun'daki selde bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Tok’un sünnet merasimine Gümüşhane Valimiz Sn. Alper Tanrısever eşliğinde katıldık.  Yavrumuza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu vesile ile vatanımız için şehit düşen tüm  aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum." İfadelerine yer verdi.  
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu, sünnet merasiminde yalnız bırakılmadı.

2020 yılında Giresun'daki selde bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un oğlu Miraç Tok'un sünnet merasimi Köse ilçesinde yapıldı.

Gümüşhane Valisi Sn Alper Tanrısever, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler,Askeri yetkililer ve Belde Belediye başkanları katıldı.

Programda şehidin oğlu olan Miraç Tok valinin makam arabasına bindirildi, saat kulesinin önünden mehteran ve atlı birlik eşliğinde yürüyüş yapıldı.

Minik Miraç'ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz:

"2020  Yılında Giresun'daki selde bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Tok’un sünnet merasimine Gümüşhane Valimiz Sn. Alper Tanrısever eşliğinde katıldık. 
Yavrumuza hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Bu vesile ile vatanımız için şehit düşen tüm  aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."
İfadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.